dissabte, 22 de novembre del 2014

Tallers a Creativa Barcelona 2014!!!

Aquest any tornaré a fer tallers a Creativa Barcelona 2014!!!!







L'any passat vaig estar a l'stand de Trap-art, va ser tota una experiència. Poder estar amb la gent aficionada al ganxet, gent que no tenia ni idea, però amb moltes ganes d'aprendre, gent amb moltes idees... va ser genial!



Doncs aquest any em situaré a la zona de tallers de Creativa gràcies a Lanas Stop! Ells em faciliten tot el material, amb unes qualitats impressionants i molt novedoses.Qui vulgui comprar el material el podrà trobar a l'stand de Crea tu moda DIY!!!!

Quan vaig rebre el material no vaig poder parar de fer coses, de mitja i de ganxet, hi ha moltes possibilitats, però només són 4 dies!!!! Així que vaig escollir i el resultat dels tallers són:



Cretiva és del dijous 27 al diumenge 30 de novembre. 
Els horaris dels tallers són:
10:30 - 12:00 // 12:30 - 14:00 // 16:00 - 17:30 // 18:00 - 19:30

Els alumnes podran escollir fer:

 


Un cor pelut de mitja. El treballarem amb una qualitat molt novedosa de Lanas Stop que imita el pèl i el patró és molt senzill de fer. El farem de mitja a punt dret, ja que al ser pelut no es diferencia el dret del revés i es treballa molt fàcilment amb agulles del número 10.



 



O potser vols fer un amigurumi pelut? Doncs amb aquesta qualitat de Lanas Stop ja saps si serà un gat o potser un tigre. El treballarem amb ganxet del número 3 - 3,50.







Podrem aprendre a fer mitja amb els braços, és una activitat molt divertida que podem fer en familia. Els nens a partir dels 6 anys i fins l'edat que volguem es faran una bufanda o una manteta pel sofà en un plis plas!!!


I qui diu que no es poden fer trenes amb ganxet?! Doncs en farem i amb aquesta llana potser podrà ser una decoració nadalenca molt especial. Fer cables amb ganxet és molt fàcil, crea un relleu molt bonic i la tècnica és molt senzilla. Necessitarem ganxets gruixots i estaria bé que els alumnes sabessin fer cadeneta, punt alt i punt doble i triple. I sinó n'aprendrem!!!





Doncs ja teniu tota la informació. Si voleu saber més coses: maria@mariaipunt.com i sinó a Creativa!